نتایج پژوهش جدید محققان دانشگاه ریدینگ بریتانیا نشان می دهد که پاسخ های امتحانی نوشته شده توسط هوش مصنوعی می تواند به سختی حتی توسط تصحیح کنندگان (اساتید) باتجربه شناسایی شود.
به گزارش خبرگزاری آنا یافته های یک تحقیق جدید نشان داده است که حتی تصحیح کنندگان باتجربه آزمونها نیز نمی توانند پاسخ هایی که هوش مصنوعی نوشته است را متوجه شوند.
این تحقیق که پاسخ های هوش مصنوعی را که به جای دانشجویان ساختگی به تصحیح کنندگان ارائه کرده نشان داده است که حدود ۹۴ درصد از این پاسخ ها بدون شناسایی در فرآیند ارزیابی باقی مانده اند.
به گفته بی بی سی این یافته ها نگرانی های جدیدی را در مورد خطرات تقلب دانشجویی و چالش های آموزشی در عصر پیشرفت هوش مصنوعی به همراه آورده است.
پژوهش دانشگاه ریدینگ نشان داد که تشخیص پاسخ های نوشته شده توسط هوش مصنوعی به جای ۳۳ دانشجوی ساختگی هنگامیکه به تصحیح کنندگان ارسال شد شناسایی این که هوش مصنوعی این موارد را نوشته بسیار دشوار است. این مطالعه در پی نگرانی هایی است که پیشرفت های فناوری در حوزه هوش مصنوعی می تواند منجر به افزایش تقلب دانشجویان شود.
هوش مصنوعی چیست؟
هوش مصنوعی فناوری است که به یک رایانه امکان می دهد به روشی شبیه به انسان فکر کرده یا عمل کند. این فناوری اطلاعات را از محیط پیرامون خود دریافت می کند و بر اساس آنچه یاد می گیرد پاسخ خود را تعیین می کند.
این امتحانات برای تصحیح به کارکنان دانشکده روان شناسی و علوم زبان شناسی بالینی دانشگاه ریدینگ بریتانیا که از انجام این مطالعه بی خبر بودند ارسال شد. تحقیقات نشان داد که حدود ۹۴ درصد از پاسخ های ارسال شده برای واحد های روان شناسی مقطع کارشناسی شناسایی نشدند.
«پیتر اسکارف» یکی از اساتیدی که بر روی این پروژ کار کرده است گفت که هوش مصنوعی در سال های اول و دوم تحصیل عملکرد بهتری داشته اما در واحد های درسی سال پایانی با چالش بیشتری مواجه بوده است.
او گفت: داده های مطالعه ما نشان می دهد که شناسایی پاسخ های نوشته شده توسط هوش مصنوعی بسیار دشوار است.بحث های زیادی درباره استفاده از ابزار های به اصطلاح شناسایی هوش مصنوعی مطرح شده که لازم به ذکر است خود این ابزار ها نیز از نوعی هوش مصنوعی برای انجام کارشان بهره میبرند.
این مطالعه همچنین نشان داد که به طور میانگین هوش مصنوعی نمرات بالاتری نسبت به انسان ها کسب کرده است. اسکارف گفت یافته ها باید به عنوان هشداری برای مدارس کالج ها و دانشگاه ها باشد چراکه ابزار های هوش مصنوعی در حال تکامل هستند.
در سال ۲۰۲۳ دانشگاه های گروه راسل از جمله آکسفورد و کمبریج تعهد دادند که استفاده اخلاقی از هوش مصنوعی در آموزش و ارزیابی ها را مجاز کنند. گروه راسل (Russell Group) مجموعه ای متشکل از ۲۴ دانشگاه بریتانیایی بسیار معتبر است که روی هم حدود دو سوم بودجه های پژوهشی دانشگاهی در بریتانیا را به خود جذب می کند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "آیا هوش مصنوعی می تواند اساتید را فریب دهد؟" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "آیا هوش مصنوعی می تواند اساتید را فریب دهد؟"، کلیک کنید.