تهران اواخر دهه ی ۳۰ چند مالک و چند مستاجر داشت؟

به گزارش خبرگزاری آسیاننت، در شهریور ۱۳۳۷ یکی از خبرنگاران مجله ی «اطلاعات بانوان» با امضای «خانه به دوش» گزارشی را درباره ی جمعیت تهران، تعداد بیکاران، مالکان و مستاجران تهران به نقل از اداره ی آمار وزارت کشور وقت منتشر کرد. بخش هایی از این گزارش را به نقل از همان مجله به تاریخ ۷ شهریور ۳۷ در پی می خوانید:

تهران اواخر دهه‌ی ۳۰ چند مالک و چند مستاجر داشت؟

… طبق آخرین آماری که اداره ی آمار وزارت کشور در اختیار ما گذاشته است، جمعیت تهران و حومه روی هم رفته یک میلیون و هفتصد و نود و هفت هزار و چهارصد و بیست و نه نفر (۱.۷۹۷.۴۲۹) است. این جمعیت سیصد و نود و چهار هزار و دویست و چهل و دو (۳۹۴.۲۴۲) خانواده را تشکیل می دهند.

از این عده صد و سی و چهار هزار و ششصد و بیست و سه (۱۳۴.۶۲۳) خانوار مالک خانه ای هستند که در آن نشسته اند و دویست و پنجاه و نه هزار و ششصد و نوزده (۲۵۹.۶۱۹) خانوار دیگر مالک خانه ی خود نیستند یعنی اجاره نشین و خانه به دوش اند.

بیکاره ها

از کلیه ی سیصد و نود و چهار هزار و دویست و چهل و دو خانوار تهران بین سیصد و سی هزار و صد و هشتاد و چهار خانواده یک یا دو نفر نان آور مشغول به کار وجود دارد و بقیه که شصت و چهار هزار و پنجاه و هشت (۶۴.۰۵۸) خانوارند نان آور شاغل به کار ندارند. تازه از این جمعیت عده ای واقعا بیکارند و جمعی نیز مثلا برای تحصیل به تهران آمده اند و خرج شان از طرف پدر و مادرشان می رسد و تقریبا پنج شش هزار خانوار خرج شان از راه عایده ملک و اجاره بها می گذرد. ملاحظه می فرمایید که سرنوشت مسکن و ماوای دویست و شصت هزار خانوار در دست پنج شش هزار نفر است و در حدود نصف عواید این عده ی زیاد به جیب آن پنج شش هزار نفر می رود…

۲۵۹

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تهران اواخر دهه ی ۳۰ چند مالک و چند مستاجر داشت؟" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تهران اواخر دهه ی ۳۰ چند مالک و چند مستاجر داشت؟"، کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید