در نشست خبری مطرح شد؛
رضا شایسته مدیر هنری و رهبر ارکستر چکاوک از وضعیت فعلی موسیقی ایرانی و برپایی کنسرت هنرمندان بدون حمایت در کشور گلایه کرد.
به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری رضا شایسته مدیرهنری و رهبر ارکستر چکاوک به منظور برپایی کنسرت 22 خرداد این گروه در تالار وحدت با حضور اصحاب رسانه عصر روز گذشته، بیستم خرداد ماه برگزار شد.
شایسته نوازنده و رهبر ارکستر در ابتدای صحبت های خود گلایه کرد که پس از گذشت بیست و پنج از فعالیت هنری اش دیگر از وضعیت موجود خسته شده چرا که کمترین حمایت ها از ارکستر های خصوصی فعال در عرصه موسیقی می شود.
وی در این باره عنوان کرد: ما پرچمدار موسیقی هستیم که در شرف نابودی است. حداقل انتظارمان این است که دوستانمان در بنیاد فرهنگی رودکی با ما همکاری بیشتری داشته باشند. مثلا اجاره بهای سالن را برای گروه های موسیقی کاهش دهند.
شایسته اظهار داشت: خیلی از موسیقی ها در این دوره به خواننده ها منتسب شده و گروه های ارکستر نمی توانند آنها را اجرا کنند چرا که خواننده با آنها به شهرت رسیده است و اینها ما را برای گرفتن مجوز دچار مشکل می کند. این روز ها خواننده های موسیقی اصیل خیلی کم هستند، چرا که خوانندگان این عرصه هم سمت موسیقی تلقیقی رفته اند و شرایط قدری بهم ریخته شده است.
وی با ابراز امیدواری ازاین که طرفداران سبک موسیقی هایی، چون ارکستر چکاوک جایگاه این دست موسیقی را درک کنند و بیشتر شوند، گفت: لازم است که مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم کمک کنند تا هنرمندان پیرو سبک های هنرمندانی، چون مرحوم گلپایگانی و ایرج خواجه امیری فضای بهتری برای کار داشته باشند.
شایسته با تاکید براینکه برپایی کنسرت در شرایط فعلی بدون اسپانسر و امکانات مناسب کار پیچیده ای شده است، گفت: اسپانسر ها سراغ سبک و سیاق کار ما نمی آیند!
وی درباره جزییات برپایی کنسرت 22 خرداد خود گفت: ما قرار است آثاری از هنرمندان برگزیده موسیقی کشورمان، چون اسدالله ملک، علی تجویدی، جهانبخش پازوکی، فضل الله توکل و محمد حیدری را اجرا کنیم.
سپس محمدرضا تنها خواننده موسیقی ایرانی که قرار است در این کنسرت در گروه چکاوک اجرا داشته باشد، گفت: من با موسیقی ایرانی قهر کرده ام، سیاست ها دراین زمینه بسیار نامناسب است، حتی همین کنسرتی که ما خواهیم داشت هم درشرایط ناامیدانه ای درحال برگزاری است، چرا که جایگاه موسیقی ایرانی در شرایط بدی است. حمایت ها بسیار ضعیف شده است.
وی تاکید کرد: بسیاری از اساتید موسیقی ما دار فانی را وداع گفته اند و موسیقی اصیل در بحرانی ترین شرایط خود است، من و هم صنفانم امیدی به بهبودی شرایط نداریم چرا که جوانان دیگر تصور میکنند که مخاطبانی افرادی، چون مرحوم گلپا، حبیب الله بدیعی، همایون خرم و دیگر بزرگان وجود ندارند.
تنها با اشاره به مافیای موسیقی گفت: ما ازاین مافیا کم ضربه نخوردیم، دیگر هم رغبتی به برپایی کنسرت نداریم، اگر هم با ارکستر چکاوک کار میکنم، علتش علاقه زیادم به اساتیدم است.
کنسرت گروه چکاوک 22 خرداد ماه در تالاروحدت برپا خواهد شد.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "گلایه های گروه چکاوک از برپایی کنسرت موسیقی اصیل در ایران/اجرای قطعاتی از هنرمندان برگزیده ایرانی در تالار وحدت" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "گلایه های گروه چکاوک از برپایی کنسرت موسیقی اصیل در ایران/اجرای قطعاتی از هنرمندان برگزیده ایرانی در تالار وحدت"، کلیک کنید.