به گزارش خبرنگار آنلاین، سیدحسین حسینی عصر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرنگاران گیلان اظهار کرد: دولت سیزدهم در علمی سازی صنعت شیلات گام های مهم و اثرگذاری برداشته که در تاریخ شیلات کم نظیر بوده است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان شیلات از فعالیت 53 شرکت دانش بنیان در حوزه شیلات خبر داد و اضافه کرد: در گذشته فقط 9 شرکت دانش بنیان در حوزه شیلات فعال بود.
حسینی از رشد 11 درصدی تولیدات شیلاتی در دولت سیزدهم خبر داد و بیان کرد: میزان تولید محصولات شیلاتی از یک میلیون 263 هزار تن در دولت قبل به یک میلیون و 408 هزار تن رسیده است.
وی با اشاره به سهم اشتغال در حوزه شیلات افزود: سهم اشتغال در صنایع شیلاتی از 26 هزار نفر به 236 هزار نفر در دولت سیزدهم افزایش یافت.
رییس شیلات کشور با بیان اینکه 85 درصد از تجهیزات قفس های پرورش ماهی بومی سازی شده است، گفت: در زمینه توسعه اقتصاد دریامحور استقرار قفس های پرورش ماهی از 133 قفس به نزدیک 339 مورد افزایش یافته سازی شده است.
حسینی با بیان اینکه موسسه تحقیقات شیلات به دانش تکثیر مایکرو جلبک ها و نشاکاری کاهوی دریایی دست یافته است، اضافه کرد: در دولت سیزدهم در زمینه تولید گیاهان آبزی با رشدی 10 برابری از نظر وزنی، میزان آن از 33 تن به 347 تن رسیده است.
وی با بیان اینکه در بخش خوراک آبزیان از وارد کننده به صادر کننده این محصول تبدیل شده ایم، افزود: فقط در سال گذشته 56 هزار تن خوراک آبزیان صادر شد که در نوع خود کم نظیر است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی از خودکفایی در بخش «تخم چشم زده» خبر داد و اضافه کرد: در حال حاضر از حدود 500 میلیون قطعه نیاز کشور 365 میلیون قطعه توسط شرکت های دانش بنیان در کشور تولید می شود و این ظرفیت و قابلیت وجود دارد تمامی نیاز تخم چشم زده قزل آلا را تولید کنیم.
حسینی از مهندسی معکوس و بومی سازی صنعت صیادی در کشور خبر داد و بیان کرد: طراحی و ساخت شناورهای صیادی اعم از قایق، لنج و کشتی و ادوات صیادی بومی سازی شده است.
وی با بیان اینکه صید و صیادی در سبد شغل سخت و زیان آور قرار گرفت، افزود: هم افزایی و تعامل دولت و مجلس در سال گذشته این اتفاق مهم را برای جامعه صید و صیادی کشور رقم زد و در بابلسر نخستین صیاد شمالی از مزایا آن استفاده کرد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان شیلان با بیان اینکه گیلان یکی از استان های مستعد در ایجاد شهرک های مولد کشاورزی است، گفت: ایجاد شهرک های مولد کشاورزی در سواحل یکی از مصداق های مهم طرح های تولیدی اقتصادی دریا محور است.
حسینی از تصویب اجرای شهرهای مولد در پنج نقطه ساحلی کشور خبر داد و اضافه کرد: نخستین شهر مولد در دلیران استان بوشهر با محوریت وزارت جهاد کشاورزی توسط شرکت جهاد توسعه زیرمجموعه این وزارت خانه طراحی و 20 درصد آن اجرا شده است.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "مهندسی معکوس و بومی سازی صنعت صیادی در کشور – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "مهندسی معکوس و بومی سازی صنعت صیادی در کشور – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان"، کلیک کنید.