بهترین کشور برای درمان اوتیسم

اوتیسم چیست؟

اوتیسم یا در خود ماندگی در اثر اختلال در روند رشدطبیعی مغز ایجاد می شود . علایم این بیماری در سنین بین 2 تا 3 سالگی قابل مشاهده می باشد . خرید لباس اسپایدرمن  به عنوان یک هدیه مناسب میتواند گزینه ی مناسبی برای کودکان و نوجوانان باشد . در حال حاضر، هیچ “درمان” قطعی برای اوتیسم وجود ندارد. با این حال، مداخلات و روش های درمانی متعددی برای کمک به افراد مبتلا در دسترس است که می توانند به بهبود کیفیت زندگی آنها کمک کنند. به این روش ها در بالا بیشتر پرداخته شد. پاسخ به این سوال به طور قطعی و مطلق “بله” یا “خیر” نیست، زیرا اوتیسم یک اختلال طیف وسیع است و علایم و شدت آن در هر فرد متفاوت است. در اینجا چند نکته کلیدی در مورد بهبودی کودکان اوتیسم وجود دارد:

اوتیسم
  • درمان زودهنگام و مداوم نقشی کلیدی در پیشرفت کودک دارد. مداخلاتی مانند کاردرمانی، گفتاردرمانی، رفتاردرمانی و آموزش مهارت های اجتماعی می توانند به طور قابل توجهی به بهبود مهارت های ارتباطی، اجتماعی و رفتاری کودک کمک کنند.
  • هیچ “درمان” قطعی برای اوتیسم وجود ندارد. با این حال، با گذشت زمان و با دریافت مداخلات مناسب، بسیاری از کودکان مبتلا به این اختلال پیشرفت قابل توجهی می کنند و می توانند زندگی مستقل و پرباری داشته باشند.
  • برخی از کودکان ممکن است از طیف اوتیسم خارج شوند. به این معنی که علایم آنها به حدی خفیف می شود که دیگر معیارهای تشخیصی اوتیسم را برآورده نمی کنند. این اتفاق بیشتر در کودکانی رخ می دهد که این اختلال را به صورت خفیف دارند و از مداخلات زودهنگام و فشرده بهره مند شده اند.
  • حتی اگر کودکی از طیف اوتیسم خارج نشود، باز هم می تواند با دریافت حمایت های لازم، در زندگی خود پیشرفت کند و به موفقیت های زیادی دست پیدا کند.

چه زمان باید برای درمان اوتیسم مراجعه کنیم؟

علایم این بیماری شامل طیف وسیعی می شود که شایع ترین آنها شامل موارد ذیل می باشد : مهم ترین علامت اختلال در تکلم می باشد کودکانی که تا سن 2 تا 3 سالگی نمی توانند صحبت کنند یا در حد چند کلمه حرف می زنند همچنین جملات اطرافیان خود را عینا تکرار می کنند . جالب است بدانید در جملات خود ضمیر ” من ” را استفاده نمی کنند . مثلا به جای اینکه بگوید ” من گرسنمه ” می گوید : ” تو گرسنته ” مشکوک به اوتیسم هستند .این کودکان در جمع بودن را دوست ندارند و بیشتر اوقات تنها می باشند حتی ساعتها تنها با یک اسباب بازی سرگرم هستند .این کودکان نحوه صحیح استفاده از اسباب بازی را نمی داند . این کودکان به دلیل اینکه نمی دانند چطور با همسن های خود ارتباط داشته باشند در صورتی هم که وارد رابطه شوند طرد می شوند .

این کودکان برای خواسته های خود لجبازی و پرخاشگری می کنند . خود آزاری مانند کشیدن موی خود ، گاز گرفتن دستان خود از جمله رفتارهای این کودکان می باشد .خیره شدن طولانی مدت به حرکت دورانی وسایل منزل مانند حرکت لباسشویی یا پنکه از دیگر علایم این بیماری است . در خرید لباس مرد عنکبوتی ، به دقت به سایزبندی محصولات توجه کنید تا بهترین اندازه را برای خود یا فردی که به عنوان هدیه می خرید، انتخاب کنید . همچنین کودک اوتیسمی روی پنجه پای خود راه می رود و نمی تواند به صورت طبیعی راه برود . واکنش غیرطبیعی به صداها مانند جیغ کشیدن در هنگام روشن کردن جاروبرقی از جمله علایم این بیماری است . حساس بودن به تغییر از جمله تغییر پوشش یا غذا از جمله علایم مشکوک به این بیماری است.

درمان رایج اوتیسم

این اختلال درمان دارد و هر چه زودتر والدین برای درمان اقدام کنند کودک سریع تر بهبود می یابد . درمان های مختلفی برای این بیماری وجود دارد و می توانند مانند افراد عادی به زندگی خود ادامه دهند . اگر کودکی در زمینه تکلم مشکل داشته باشد ، به گفتار درمان ارجاع داده می شود .اگر در برقراری رابطه مشکل داشته باشند باید همکاران روانشناس با رفتاردرمانی و بازی درمانی این مشکل را برطرف کنند . اختلال های رفتاری در این کودکان معمولا از طریق دارو درمان صورت می گیرد .درمان اوتیسم معمولاً به عنوان یک رویکرد چندگانه و یک تیم چندتخصصی انجام می شود. هدف اصلی آن افزایش کیفیت زندگی فرد مبتلا است و تسهیل درک و ارتباطات او با دیگران و بهبود مهارت های اجتماعی، زبانی و تحصیلی او می باشد. در ادامه، چند روش معمول برای آن ذکر شده است:

  • کاردرمانی: به منظور ارتقای مهارت های حرکتی ظریف و درشت، هماهنگی و تعادل
  • گفتاردرمانی: به منظور بهبود مهارت های ارتباطی و زبانی
  • رفتار درمانی: به منظور آموزش رفتارهای مناسب و کاهش رفتارهای مشکل ساز
  • آموزش مهارت های اجتماعی: به منظور ارتقای توانایی تعامل و ارتباط با دیگران
  • دارودرمانی: برای کنترل علایمی مانند اضطراب، افسردگی، پرخاشگری و بیش فعالی
  • موسیقی درمانی: برای ارتقای مهارت های ارتباطی و اجتماعی
  • هنر درمانی: برای بیان احساسات و ارتقای مهارت های اجتماعی
  • ورزش درمانی: برای ارتقای تناسب اندام و مهارت های حرکتی

انتخاب درمان های مناسب برای هر فرد بستگی به عوامل متعددی دارد، از جمله: علاوه بر این، تعدادی درمان جایگزین وجود دارد که ممکن است برای برخی افراد مفید باشد، مانند: انتخاب بهترین کشور برای درمان اوتیسم وابسته به عوامل متعددی است، از جمله منابع، توانمندی های مالی، قوانین و مقررات مربوط به حقوق افراد با اوتیسم، تحولات درمانی و آموزشی در کشورها، و استانداردهای اجتماعی و فرهنگی. به طور کلی، برخی از کشورهایی که این بیماری را به خوبی پشتیبانی می کنند و به عنوان بهترین کشورها در این زمینه شناخته می شوند عبارتند از:

  • کانادا: کانادا منابع قوی درمانی و آموزشی برای افراد با اوتیسم دارد. این کشور برنامه های حمایتی گسترده ای برای تشخیص، درمان و آموزش افراد با اوتیسم دارد. همچنین، قوانین حقوقی محافظتی برای افراد با این اختلال در کانادا وجود دارد.
  • استرالیا: استرالیا یکی از مقصدهای محبوب است. این کشور منابع بسیاری را برای تشخیص، درمان و آموزش افراد با اوتیسم فراهم می کند. همچنین، در استرالیا برنامه های حمایتی گسترده ای برای خانواده ها وجود دارد.
  • ایالات متحده آمریکا: ایالات متحده دارای منابع فراوانی در زمینه تشخیص، درمان و آموزش هستند. در این کشور، تعداد زیادی مرکز تخصصی درمانی و آموزشی برای افراد وجود دارد. همچنین، در ایالات متحده بسیاری از ایالت ها قوانین حقوقی محافظتی برای این افراد را اجرا می کنند.
  • سوید: سوید یکی از کشورهای پیشرو در زمینه توسعه برنامه های درمانی و آموزشی برای افراد مبتلا به این اختلال است. این کشور به دلیل رویکرد یکپارچه و گسترده درمان و آموزش شناخته می شود.

اصلی ترین دلایل اوتیسم

  • ژنتیک: در 80% موارد این بیماری در اثر ژنتیک ایجاد می شود . چندین ژن در ایجاد این بیماری دخیل هستند که از نسل های قبل به کودک منتقل می شود .
  • اکتسابی: در دوران باردای و یا بعد از بارداری ممکن است این بیماری ایجاد شود . از جمله این عوامل سن بالای والدین برای فرزند دار شدن می باشد . مشکلاتی از قبیل دیابت ، خونریزی شدید ، مسمومیت در دوران بارداری شود احتمال ابتلا به اوتیسم زیاد می باشد . حتی بعد از زایمان زردی های طولانی مدت و شدید داشته باشند یا در زمان تولد دچار کمبود اکسیژن شوند نیز در خطر ابتلا به این بیماری می باشند .

آیا همراه با اوتیسم ممکن است بیماری دیگری ایجاد شود؟ در کودکان اوتیسمی دیده شده که به همراه این بیماری اختلال بیش فعالی یا عدم تمرکز نیز مشاهده می شود. استفاده از لباس بتمن پسرانه می تواند جلوه ای از شیاطینی و جذابیت را به کودکان القا کند . همچنین، دسترسی به منابع و خدمات درمانی متفاوت در هر کشور ممکن استبه عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله سیستم بهداشتی، منابع درمانی، قوانین و مقررات حقوقی، توانمندی های آموزشی و فرهنگی و سطح پشتیبانی اجتماعی.در این حالت ابتدا باید بیش فعالی درمان شود . تشنج از دیگر مشکلاتی است که در این بیماری مشاهده می شود .که در ابتدا باید توسط درمان شود سپس به روانپزشک برای درمان اوتیسم مراجعه شود .

نتیجه

اختلال در خواب از جمله عوارض آن است که  بهترین روانپزشک تهران ابتدا این مشکل را برطرف می کند و به والدین آموزش بهداشت خواب را می دهند تا به کودک در داشتن خواب راحت کمک کنند . روانپزشک در ابتدا بررسی های لازم را انجام می دهند و بر طبق 6 معیار باید بررسی شوند . یکی از محورهای اصلی درمان بیماری اوتیسم آموزش والدین می باشد . در ابتدا باید بپذیرند کودک بیمار است و نیاز به کمک دارد ولی باید صبور باشند مخصوصا اگر بیماری از نوع شدید می باشد . بیماری اوتیسم امروزه دیگر بیماری نگران کننده ای نیست و در صورتی که والدین به موقع برای درمان به روانپزشک مراجعه کنند فرزندشان بهبود یافته و می تواند مانند مردم عادی به زندگی روزمره خود بازگردند . شما بزرگواران برای کسب اطلاعات بیشتر دربارهمتخصص اعصاب و روان و یا بهترین روانپزشک می توانید به لینک مربوطه رجوع نمایید.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "بهترین کشور برای درمان اوتیسم" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی, کسب و کار ایرانی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "بهترین کشور برای درمان اوتیسم"، کلیک کنید.