نماینده صندوق جمعیت سازمان ملل متحد در فلسطین، پس از 6 ماه و نیم حمله به بخش بهداشت غزه و بیمارستان های نابود شده در شمال، مرکز و جنوب غزه، پس از بازگشت از ماموریتش به این باریکه وضعیت نوار غزه را یک «جهنم انسانی» توصیف کرد.
به گزارش آسیاننت، دومینیک آلن، نماینده صندوق جمعیت سازمان ملل متحد در فلسطین از طریق ویدیویی از قدس اشغالی با خبرنگاران در مقر سازمان ملل در ژنو صحبت کرد و گفت: «آنچه من شاهد آن بودم دلخراش است و قابل توصیف نیست. ما دیدیم که تجهیزات پزشکی عمدا شکسته و منهدم شده اند. دستگاه های مهم سونوگرافی که برای کمک به اطمینان از تولد ایمن نوزادان حیاتی هستند، سیم هایشان قطع و صفحه نمایش شان خرد شده است.»
این ماموریت بین المللی از سوی آژانس بهداشت باروری سازمان ملل متحد با همکاری سازمان جهانی بهداشت، دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد و آنروا انجام شد.
به گفته سازمان ملل، هدف این ماموریت بازدید از حدود 10 بیمارستان از جمله بیمارستان الاقصی در مرکز غزه بود که به دلیل تعداد زیاد بیماران ترومایی (جراحات جسمی) با حجمی بیش از ظرفیت خود مواجه است و دیگر قادر به انجام مراقبت های باروری نیست.
این مقام صندوق جمعیت سازمان ملل گفت: «من از وضعیت یک میلیون زن و دختر در غزه در حال حاضر وحشت دارم، به ویژه 180 زنی که هر روز در شرایط غیرانسانی غیرقابل تصور زایمان می کنند.»
قبل از جنگ، 15 درصد موارد زایمان نیاز به مراقبت های فوری پزشکی داشتند، اما بر اساس برخی گزارش ها این درصد اکنون 2 برابر شده است.
دومینیک آلن گفت: «این اعداد افزایش یافته است. برخی از پزشکان می گویند که عوارض مربوط به زایمان در حال حاضر بیش از 2 برابر آن چیزی است که قبلاً با آن روبه رو بودند و این به دلیل سوءتغذیه، کم آبی بدن و ترس است که همه اینها بر توانایی زن باردار برای زایمان ایمن و تکمیل دوره کامل بارداری تاثیر می گذارد.»
بیمارستان الشفا که بزرگترین بیمارستان غزه بود، ویران شده، در رفح در جنوب، بیمارستان اماراتی که راه نجاتی برای زنان باردار در غزه است، روزانه بین 50 تا 60 زایمان از جمله 10 تا 12 سزارین را انجام می دهد.
اعضای صندوق جمعیت سازمان ملل با حمایت سرویس مین زدایی سازمان ملل متحد از بیمارستان ناصر در خان یونس بازدید کرد که نیروهای اسراییلی هفته ها پیش از آن خارج شدند.
این بیمارستان دارای یک بخش زایمان است که توسط تیم های صندوق حمایت می شود.
آلن گفت: «زمانی که از بیمارستان ناصر بازدید کردیم – با وجود خدمات مین زدایی- در حالی که از ورودی بیمارستان عبور می کردیم به دلیل وجود مهمات منفجر نشده باید مراقب بودیم.»
وی افزود که به سختی مکانی را که 2 ماه پیش از آن بازدید کرده بود به دلیل گستردگی ویرانی ها تشخیص داد.
سه مرکز پناهگاهی (که مدارس سابق بودند) که توسط آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای پناهندگان فلسطینی (آنروا) اداره می شد، به مراکز فوریت های پزشکی برای اعزام ماماها جهت کمک به زنان باردار که نمی توانند مراقبت های دوران بارداری را دریافت کنند، تبدیل شدند.
وی از احتمال حمله نظامی به رفح – جایی که حدود 1.2 میلیون نفر در آن زندگی می کنند – و تاثیر آن بر فاجعه انسانی آنجا ابراز نگرانی کرد.
انتهای پیام
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "روایت مقام سازمان ملل از وضعیت بیمارستان های غزه" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "روایت مقام سازمان ملل از وضعیت بیمارستان های غزه"، کلیک کنید.