در کنسرت گروه «ماهنی»، بانوان گذری داشتند به سال های دور؛ شاید پنج یا شش دهه گذشته که هنرمندان بزرگی مانند «همایون خرم» و «جواد معروفی» از هنرمندان شناس جامعه بودند و روزگار مردم با پخش آثار آنها از رادیو می گذشت.
به گزارش آسیاننت، گروه موسیقی «ماهنی» در سومین روز از سی ونهمین جشنواره موسیقی فجر در تالار وحدت روی صحنه رفت.
در این کنسرت، کوارتت «ماهنی» که اعضای آن شامل مارال غفاری (پیانو)، تارا موسویان (کوبه ای)، گل سمن محمدیان (قانون) و ماریا غفاری (خواننده) بود به اجرای موسیقی پرداختند.
در این کنسرت که مختص به بانوان بود، شاهد تجربه ای به دور از هیاهو بودیم و هنرمندان روی صحنه آثاری قدیمی را که فضای نسبتا ملایمی داشتند، اجرا کردند.
در این کنسرت آثاری اجرا شدند که براساس گفته های مخاطبان بجز دو سه اثر، چندان برایشان آشنا نبود و به همین جهت خیلی پیش نیامد که مخاطبان بتوانند قطعه ای را همخوانی کنند اما با این حال به دلیل اینکه این آثار متعلق به هنرمندان سرشناس موسیقی ایران بودند، فضایی که در کنسرت ایجاد شد خالی از لطف نبود.
البته مارال غفاری (سرپرست این گروه)، طی گفت وگویی با خبرنگار موسیقی آسیاننت درباره علت انتخاب این رپرتوار گفت: «تمایل ما این است که نسل جدید با موسیقی و گنجینه موسیقی ایرانی از آهنگسازان به نام ایرانی آشنا شود و به همین جهت این رپرتوار را انتخاب کردیم. درحقیقت سعی کردیم که آهنگ ها هم مقداری مردمی باشند و در عین حال از آثار بزرگان موسیقی کشور باشند.»
او همچنین درباره تنظیم این آثار نظر به اینکه گروه «ماهنی» یک کوارتت موسیقی (گروه موسیقی چهار نفره) است، گفت: «باتوجه به اینکه گروه ما یک کوارتت است و ارکستر بزرگ نیست، تنظیم ما برای کارها نسبت به تنظیم اصل خود قطعات متفاوت است. البته که تنظیم خیلی متفاوتی برای آثار نداشتیم و سعی کردیم به ماهیت آثار خدشه ای وارد نشود و از کیفیت اصلی خود خارج نشوند.»
در این کنسرت آثاری مانند «نیمه شبان»، «صبح بهاری»، «بلبل شیدا»، «نیش و نوش»، «امید زندگانی»، «زلف خود»، «حدیث آشنایی»، «شهزاده رویا» و «دوراهی و نازنین» اجرا شد که در این میان خواننده و نوازنده پیانو که خواهر بودند قطعه «طرح زلفات» را به مادرشان تقدیم کردند.
قطعاتی که در این کنسرت اجرا شد از آهنگسازانی مانند همایون خرم، حسن یوسف زمانی، انوشیروان روحانی و جواد معروفی بودند.
انتهای پیام
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "گذر بانوان گذری به روزگار «همایون خرم» و «جواد معروفی»" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "گذر بانوان گذری به روزگار «همایون خرم» و «جواد معروفی»"، کلیک کنید.