2 برنامه سازمان غذا و دارو برای ارتقای سلامت و ایمنی فرآورده های گوشتی و لبنی

۲ برنامه سازمان غذا و دارو برای ارتقای سلامت و ایمنی فرآورده‌های گوشتی و لبنی

سرپرست اداره کل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: در راستای ارتقای برنامه های سلامت و ایمنی شیر و فراورده های لبنی و گوشتی، اداره کل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی دو برنامه عملیاتی شامل پیاده سازی الزامات سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی در واحدهای تولیدی محصولات لبنی، گوشتی و دریایی و پایش شاخص های سلامت و ایمنی محصولات مذکور را در سطح عرضه اجرا می کند.

به گزارش آسیاننت، دکتر عبدالعظیم بهفر با بیان این مطلب اظهار کرد:  سامانه ثبت فرآورده های خوراکی و آشامیدنی در دست بررسی است که پس از تحویل و انجام پایلوت و رفع نواقص و ایرادات، طی سال جاری راه اندازی خواهد شد.

وی گفت: با توجه به قانون احکام دایمی کشور و تکالیف قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، امور اجرایی اداره کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی به صورت سامانه ای و الکترونیک راه اندازی شده و در حال انجام است.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی افزود: در راستای ارتقای برنامه های سلامت و ایمنی شیر و فراورده های لبنی و گوشتی، اداره کل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی دو برنامه عملیاتی شامل پیاده سازی الزامات سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی در واحدهای تولیدی محصولات لبنی، گوشتی و دریایی و پایش شاخص های سلامت و ایمنی محصولات مذکور را در سطح عرضه اجرا می کند تا از انطباق ویژگی های این محصولات با معیارها و ضوابط بهداشتی سازمان غذا و دارو اطمینان حاصل کند.

سرپرست اداره کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: همچنین در اجرای طرح ملی شیر مدارس، واحدهای برتر تولیدکننده محصولات لبنی را به کمیته ملی شیر مدارس معرفی کرده و به طور ویژه تحت کنترل نظارت دارد.

انتهای پیام