آفتاب نیوز :
براساس یک مطالعه جدید که توسط دانشمندان دانشگاه مک کواری استرالیا انجام شده است، یکی از این منابع غذایی جدید، مار ها و به ویژه پایتون ها هستند.
«دن ناتوش»، محقق افتخاری دانشکده علوم طبیعی مک کواری و نویسنده اصلی این مطالعه می گوید: «تغییرات آب وهوایی، بیماری ها و کاهش منابع طبیعی، همگی فشار بر دام های مرسوم و محصولات گیاهی را تشدید می کنند و تاثیرات بدی بر بسیاری از مردمان کشور های کم درآمد دارند که از کمبود حاد پروتیین رنج می برند.»
به گزارش مجله آسیاننت، محققان الگوی رشد دو گونه پایتون، پایتون «برمه ای» و پایتون «مشبک» را در تایلند و جنوب ویتنام مورد مطالعه قرار دادند. ناتوش توضیح می دهد: «درحالی که پرورش پایتون در مقیاس بزرگ در آسیا به خوبی تثبیت شده است، دانشمندان حوزه کشاورزی توجه بسیار کمی به آن داشته اند. مار ها به آب بسیار کمی نیاز دارند و حتی می توانند از شبنمی که صبح روی فلس های آن ها می نشیند تغذیه کنند. آن ها به غذای بسیار کمی نیاز دارند و جوندگان و سایر آفات حمله کننده به محصولات غذایی را می خورند. همچنین از نظر تاریخی، در بسیاری از مکان ها یک غذای لذیذ هستند.»
آن ها با ارزیابی نرخ رشد مار های جوان و انجام آزمایش های متعدد روی برخی از آن ها متوجه شدند که تغذیه بچه پایتون ها با سوسیس های حاوی پروتیین ضایعات گوشتی و تکه های ماهی منجر به رشد سریع مار می شود و هیچ تاثیر آشکاری بر سلامتی آن ها نیز نمی گذارد.
محققان می گویند که مطالعه آن ها نشان دهنده کارایی مار ها در تبدیل زباله به محصولات قابل استفاده است و فرصت های پرورش مار برای مصارف غذایی در کشور هایی که مصرف گوشت مار در آن ها قابل قبول است، نشان می دهد. اما آن ها امید زیادی ندارند که کشور های غربی پرورش مار پایتون به عنوان یک منبع غذایی را به این زودی ها آغاز کنند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "پرورش مار پیتون به جای گاو و گوسفند!" هستید؟ با کلیک بر روی حوادث، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "پرورش مار پیتون به جای گاو و گوسفند!"، کلیک کنید.