نمک زیاد، گلپر و رنگ زعفرانی نشانه رایج آجیل نامرغوب

مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو خبر داد:

نمک زیاد، گلپر و رنگ زعفرانی نشانه رایج آجیل نامرغوب

نمک زیاد، گلپر و رنگ زعفرانی نشانه رایج آجیل نامرغوب

مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه نمک زیاد، گلپر و رنگ زعفرانی در اکثر موارد برای از بین بردن نشانه های آجیل نامرغوب است، گفت: آجیل خام گزینه منا سب و سالم تری است.

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛مهدی انصاری با اشاره به برخی تقلبات در آجیل و تنقلات، اظهار کرد: یکی از تنقلات مهمی که در ایام عید بسیار مورد توجه مردم قرار می گیرد، انواع مختلف مغزیجات با مقادیر متفاوت به عنوان آجیل نوروز است که می تواند کیفیت بسیار متنوعی داشته باشد.

وی افزود: نکته ای که باید درمورد آجیل توجه شود این است که برخی سودجویان برای اینکه رنگ و لعاب قابل توجه به آن دهند از رنگ هایی استفاده می کنند که به ظاهر زعفرانی است اما با توجه به قیمت بالای زعفران، در برخی موارد از زعفران استفاده نشده و از رنگ های مصنوعی و بعضی موارد رنگ های خطرناکی استفاده می شود که برای سلامتی بشدت مضر است، درصورتی که آجیل به عنوان یه ماده مغذی در حد معقول مصرف شود،  مفید است ولی استفاده از آجیل هایی با رنگ مصنوعی بشدت خطرناک بوده و می تواند آسیب های جبران ناپذیری را  ایجاد کند.

 وی به مردم توصیه کرد تا جایی که امکان دارد آجیل هایی با رنگ طبیعی و کم نمک تهیه و مصرف کنند.

 مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو تصریح کرد: در آجیل معمولا نمک زیادی وجود دارد که برای مصرف کنندگان به خصوص مبتلایان به فشارخون خطرآفرین بوده، همچنین ممکن است از نمک های متفرقه استفاده شود که همین نمک ها حاوی آلودگی های متعددی از جمله فلزات سنگین، آرسنیک و …است، لذا در صورت مصرف آجیل بو داده ترجیحا آجیل خام یا کم نمک تهیه کنند.

 وی با تاکید براینکه هنگام تهیه آجیل حتما به عدم نمناکی و خشک بودن آن دقت کنند، گفت: اگر آجیل در محیط مرطوب نگهداری شده و حالت نمزدگی داشته باشد، محیط بسیار مناسبی برای رشد قارچ و انواع میکروب هاست و می تواند سمومی از جمله آفلاتوکسین را تولید کند .

انصاری در پایان گفت: گاهی نمناکی به علت شرایط نگهداری نامناسب است و گاهی متاسفانه عمدا به آجیل زده می شود که سنگین تر شود. در هر دو حالت علاوه بر بحث تقلب رشد قارچی هم ایجاد شده که بسبار خطرناک است. بنابراین آجیل بی نمک و یا کم نمک بی رنگ و ترد و تازه قابل قبول می باشد.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نمک زیاد، گلپر و رنگ زعفرانی نشانه رایج آجیل نامرغوب" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نمک زیاد، گلپر و رنگ زعفرانی نشانه رایج آجیل نامرغوب"، کلیک کنید.