کارشناس اداره کل فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اهمیت مصرف «نان کامل» به «جای نان سفید» ترویج فرهنگ استفاده از محصولات غلات کامل برای ارتقای سلامت عمومی را خواستار شد.
به گزارش آسیاننت مهندس زهره پوراحمد – کارشناس اداره کل فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو با اشاره به تفاوت های نان کامل و نان سفید اهمیت مصرف نان کامل را مورد تأکید قرار داد.
وی اظهار داشت: نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است و به همین دلیل از نظر ویتامین های گروه B بسیار فقیر است. مصرف این نوع نان می تواند خطر ابتلا به دیابت را افزایش داده و با ایجاد سیری کوتاه مدت منجر به گرسنگی زودرس شود. همچنین ارزش تغذیه ای پایین نان سفید می تواند در افزایش وزن و چاقی نقش داشته باشد.
وی در ادامه افزود: در مقابل نان کامل که با حفظ سبوس و جوانه گندم تولید می شود سرشار از ویتامین های گروه B و مواد مغذی است. این نان به کنترل قند خون کمک کرده خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد و حتی می تواند از سکته های قلبی و مغزی پیشگیری کند. مصرف نان کامل مقاومت بدن را در برابر بیماری های مزمن به ویژه سرطان افزایش می دهد.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو پوراحمد همچنین خاطرنشان کرد که نان کامل به دلیل داشتن فیبر و مواد مغذی بیشتر رنگی تیره تر از نان سفید دارد.
وی تاکید کرد: مصرف نان کامل گامی مؤثر در ارتقای سلامت فردی و پیشگیری از بیماری های مزمن است. استفاده از محصولات غلات کامل باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود تا جامعه ای سالم تر داشته باشیم.
وی در پایان از مردم خواست تا با انتخاب آگاهانه محصولات غذایی به سلامت فردی و اجتماعی کمک کنند.
انتهای پیام
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تاکید بر مصرف «نان کامل» به جای «نان سفید»" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تاکید بر مصرف «نان کامل» به جای «نان سفید»"، کلیک کنید.