به گزارش آسیاننت، این ابرهای استراتوسفری قطبی بهعنوان ابرهای ناکرئوس یا مرواریدی نیز شناخته میشوند و از ریزقطرات آب با اندازه تقریباً یکنواخت در ارتفاعات بالای جو تشکیل شدهاند. هنگامیکه خورشید در زاویه مناسب قرار بگیرد و معمولاً از دید مستقیم پنهان شود، میتوان این ابرهای نازک را دید که تابش آفتاب را به شکل تقریبا یکپارچهای پراکنده میکنند (پراش) ولی رنگهای مختلف به میزان متفاوتی منحرف میشوند؛ ازاینرو کافی است جابهجا شوید تا رنگآمیزی ابرها تغییر کند.
بسیاری از ابرها با نواحی یکنواختی شروع میشوند که میتوانند این نوافشانی رنگینکمانی را نمایش دهند، اما بهسرعت بیشازحد ضخیم و بیشازحد مخلوط میشوند یا زاویهشان با تابش آفتاب بیشتر از آن میشوند که بتوانند نمایش این رنگآمیزی جذاب را ادامه دهند.
این تصویر زیبا اواخر سال ۲۰۱۹ بر فراز اوسترسوند، سوئد گرفته شده است.
اعتبار تصویر: گوران استرند. برای مشاهده عکس در ابعاد بزرگ، اینجا را کلیک کنید.
منبع: تصویر روز ناسا
۵۴۵۴
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تصویر روز ناسا: ابرهای رنگینکمانی بر فراز سوئد" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تصویر روز ناسا: ابرهای رنگینکمانی بر فراز سوئد"، کلیک کنید.