اولین رویکرد وزیر پیشنهادی کار اهتمام به معیشت کارگران باشد

اولین رویکرد وزیر پیشنهادی کار اهتمام به معیشت کارگران باشد

رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران از رئیس جمهور منتخب خواست تا فردی که به عنوان وزیر کار به مجلس معرفی می‌کند اولین رویکردش اهتمام به معیشت کارگران باشد و شایسته گزینی و تخصص گرایی را سرلوحه کار خود قرار دهد.

سمیه گلپور در گفت وگو با آسیاننت، در ارزیابی ویژگی های وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اظهار کرد: در حوزه انتخاب وزیر کار انتظارات خود را از دولت چهاردهم در زمان انتخابات در قالب ۳۰ بند مطرح و به نظام مسایل جامعه کار و تولید اشاره کردیم. در این فرایند همه درخواست ما از دولت چهاردهم این است که فردی که به عنوان وزیر کار معرفی می شود اولین رویکردش اهتمام به میعشت کارگران باشد و تخصص گرایی و شایسته گزینی را سرلوحه کار قرار دهد.

وی با تاکید بر لزوم رعایت سه جانبه گرایی و استفاده از ظرفیت همه تشکل های کارگری و کارفرمایی در حوزه روابط کار و جامعه کار وتولید گفت: انتظار داریم خلأهای موجود نظارتی مثل ماده ۴۱ قانون کار را که خلأ نظارت دارد یا مواد دیگری که در حوزه طرح طبقه بندی مشاغل است و تبعیض های ناروایی که در حوزه نقض حقوق زنان کارگر است و مهم‌تر از همه بیانات مقام معظم رهبری در حوزه نظام چند لایه فراگیر بیمه اجتماعی به ویژه در حوزه حفظ قدرت خرید مردم اعم از مقرری بگیر، مستمری بگیر و مزد بگیر را برطرف کند.

رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران درباره پیشنهاد رئیس جمهور منتخب مبنی بر معرفی وزیر پیشنهادی کار توسط کارگران، گفت: افراد خیلی شاخصی را در بدنه کارشناسان وزارت کار و تامین اجتماعی داریم که اجازه رشد دارند و می توان از ظرفیت آنها استفاده کرد. در حال حاضر کانون عالی انجمن های صنفی کارگران افرادی را برای تصدی وزارت کار پیشنهاد دارد و انتظار ما این است که تشکل ها همانطور که در زمان انتخابات مورد توجه قرار می گیرند و به آنها بها داده می شود، در زمان دیدار رئیس جمهور منتخب نیز از آنها دعوت شود.

گلپور تصریح کرد: ما در خود کانون عالی، انجمن های صنفی که در ذیل قانون کار در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ثبت شده نزدیک به ۲۰۰۰ انجمن و بالغ بر ۷ میلیون نفر هستند. ممکن است نقد کنند که چند نفر عضو کانون هستند؟ شاید نباشند ولی آنقدر انجمن صنفی داریم که نماینده آنها هستیم. نزدیک به ۲۰ میلیون نفر جامعه کارگری داریم که انجمن صنفی دارند.

وی در عین حال خاطرنشان کرد: البته در شرایط حاضر مساله مهم این است که مطالبات کارگری روی محور معیشت و به نوعی بحث فقر خانواده‌های کارگری به نقطه ای رسیده که حقوقشان صد درصد معیشتشان را کفاف نمی‌دهد و خواسته جامعه کارگری بهبود معیشت و افزایش قدرت خرید است.

رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران با بیان اینکه در تمام دنیا هر سیاستمداری قبل از اینکه وارد عرصه سیاسی شود و قدرت را به دست گیرد، حتما باید بزرگترین، موثرترین و اقتصادی ترین تشکل ها را بشناسند، اظهار کرد: با توجه به اینکه بیش از ۱۵ سال است که مقام معظم رهبری در حوزه اقتصادی شعار سال را انتخاب می کنند و می فرمایند اکنون در جبهه اقتصادی هستیم و سربازان و افسران این جبهه کارگران هستند، انتظار این است که بالاترین فرد منتخب اجرایی کشور نمایندگان تشکلات اصیل کارگری در سطح ملی و بین المللی را نادیده نگیرد.

وی در پایان گفت: اکنون که دولت در حال بررسی وزرای شایسته است حرف ما این است که در حوزه کار و تولید به این ضرب المثل کهن پارسی که آزموده را آزمودن خطاست، توجه کنیم.

انتهای پیام

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "اولین رویکرد وزیر پیشنهادی کار اهتمام به معیشت کارگران باشد" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "اولین رویکرد وزیر پیشنهادی کار اهتمام به معیشت کارگران باشد"، کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید