آیا رگه های سفید گوجه مضر است؟

آفتاب نیوز :

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: 18 محصول عمده کشاورزی تحت پایش مداوم سنجش سموم و کود های شیمیایی و فلزات است و گوجه فرنگی یکی از این محصولات است.

دکتر محمد مهدی رزمجو، اظهار کرد: رگه های سفید رنگ در گوجه فرنگی می تواند ناشی از کم و یا زیاد شدن نور، آبدهی نامناسب، تاخیر یا تعجیل در برداشت و موارد اینچنین باشد، نیترات و فلزات سنگین در گوجه و سایر محصولات کشاورزی در آزمایشگاه های معتبر علوم پزشکی کنترل و پایش می شود و اگر نمو های فراتر از حدود مجاز دیده شود قطعا تذکر داده می شود.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه عامه مردم تصور درستی از این موضوع ندارند از ان ها خواست تا به فضا سازی های مجازی و آنچه در شبکه های اجتماعی در این زمینه گفته می شود توجه نکنند.

وی اضافه کرد: این مباحث در باره تزریق رنگ به هندوانه هم گفته می شود، اگر هندوانه پوک است یا رنگ غیر متناسب دارد ناشی از تزریق رنگ به درون آن نیست و مباحث مطرح شده در این زمینه هیچ پایه و اساس درستی ندارد.

او اضافه کرد: در آزمایشگاه های معتبر و معتمد دانشگاه علوم پزشکی شیراز نمونه گیری از یک هزار و 800 نوع فراورده کشاورزی انجام شده است که 10 درصد از آن عدم انطباق با استاندارد داشته و مابقی استاندارد بوده است، این پایش ها مستمر و همیشگی است و برای 18 نوع محصول کشاورزی به صورت اجباری انجام می شود.

رزمجو همچنین گفت: از جمله محصولات تولید شده در کشورمان که عدم انطباق بیشتری با استاندارد ها داشته در این بررسی ها مربوط به پیاز و سیب زمینی است، این محصولات در 2 سال قبل عدم انطباق بیشتر و پارسال عدم انطباق کمتر داشته اند و امیدواریم امسال این عدم انطباق ها به صفر رسیده باشد.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "آیا رگه های سفید گوجه مضر است؟" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "آیا رگه های سفید گوجه مضر است؟"، کلیک کنید.